Menu 
 

Zásady ochrany osobních údajů

GDPR – Zásady ochrany osobních údajů

Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

eDispečer s. r. o.
IČ: 281 48 533
DIČ: CZ28148533
se sídlem Černilov 396, 503 43
Kontaktní e-mail: info@edispecer.cz

Jaké údaje sbíráme a proč

Kontaktování a poptávka služeb

V rámci budoucího plnění smlouvy sbíráme vaše jméno a příjmení, email, telefon, abychom mohli zodpovědět vaše dotazy a odeslat vám odpověď na poptávku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti (účetnictví) od vás sbíráme následující údaje: jméno a příjmení, email, telefon, fakturační a dodací adresu, název firmy, IČ a DIČ.

Údaje sbíráme, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavení a archivaci daňových dokladů.

Filtrování SPAMU

Bohužel nám do kontaktního formuláře přijde kromě vaší poptávky i spam, tak sbíráme IP adresu odkud email přišel. V případě, že jde z formuláře vaše poptávka, tak IP adresu neřešíme a neuchováváme. V případě, že z formuláře přijde SPAM, tak danou IP adresu použijeme pro zablokování aby nám SPAM příště nepřišel.

Vaše údaje nikdy nikam nepřeprodáváme, nikomu neposkytujeme.

Jak dlouho údaje uchováváme

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů jsou:

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte, jakou mají stránky návštěvnost, jestli jste na náš web přišli z mobilu nebo z počítače. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek považujeme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mně na email info@edispecer.cz

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.